Things that annoy the hell out of you - hair!

Jag måste vara den sämsta människan i världen på och locka hår. Seriöst. Jag älskar lockigt hår men kan aldrig få fram tålamod nog att sitta framför spegeln och öva och sen när jag vill ha lockigt hår snabbt blir jag alltid besviken och frustrerad. Jag har under kvällen försökt öva mig i och locka med plattång - det gåååår inte!

Kollar YouTubevideos och tjejerna klämmer åt, vrider runt, drar - och får perfekta, luftiga lockar. Jag gör samma sak (I hope) och får - samma raka hårslinga, om jag har tur, med en liten böj nederst. FML.

Så jag tar till locktången istället men även den är emot mig. På högersidan - perfekta korkskruvar.

IMG_1756

 

På vänster sidan - bara slappa, halvdana ringlar. WHY!?

IMG_1758

 

Jag hajar ju att det måste ha och göra med sättet jag håller locktången och det faktum att det är nåt jag gör med höger hand som jag inte förmår göra med vänster. Men hur svårt kan det vara? Jag försökte kolla i spegeln och jämföra men jag kan inte se vad felet är. Funderar på och ta kort steg för steg på hur jag håller eländet för och se vart det går fel.

Ni tjejer där ute som är duktiga på och locka hår - kan ni ana er till vad jag gör för fel? :(

Skulle ta en ledsen bild med ena sidan docklockar och andra sidan fail, men det blev en Wednesday-imitation från Familjen Addams istället..?

IMG_1760