Let the sunshine in

Gomorron!

I två dagar nu har solen visat sitt vackra anlete så jag hoppads lite på att det skulle bli sol under helgen med, och visst kikar den fram emellan molnen. Tyvärr det många, mörka moln så det lär inte vara långvarigt. Men de senaste dagarna har vi iallafall märkt en förändring i väderförhållandena så nu håller vi tummarna för att våren är på väg till Den Gröna Ön!

Jag kommer ihåg förra våren, då det var så himla varmt i mars-april och vi gick utan jackor. Det får gärna bli så i år igen. Våren är, när solen bryter igenom, väldigt fin i Dublin och jag skulle gärna vilja hinna med en till tur uppåt mot Wicklow eller liknande innan jag planerar hemfärd.

Ibland får jag ångest av tanken på att komma hem till Sverige och börja om från scratch, med och söka jobb, skytteltrafik mellan Arbetsförmedlingen och dess "insatser". Alla mina gamla kollegor och vänner från IBM har fått jobb men de flesta håller ju till i storstäderna och jag har inga planer på att flytta igen när jag kommer hem. Östergötland erbjuder ju ett lite skralare utbud. Men det finns ett utbud nontheless! Kollade Linköping och Norrköping idag och det värmer lite i hoppet när man läser beskrivningen på vissa annonser och precis allt stämmer in på mig. Jag känner mig superkompetent, haha! Så då känns det lite bättre. Annars finns det väl ingen återvändo - starta eget och kränga cupcakes!

IMG_1623