Celebrations

Jag vann! "Most Creative", och tacka fasen för det efter sammanlagt tio timmars arbete!

Nevars, jag trodde faktiskt att jag inte vann alls först eftersom vi framåt eftermiddagen började höra att det klappades händer omkring oss och priser delades ut på danska Helpdesken bredvid oss. Sen gick de förbi vår ruta och fortsatte framåt så jag antog att det inte vart nåt pris. Nu gjordes ju det här eventet till förmån för välgörenhet och det är ju det viktigaste, samt att jag fick chansen att verkligen satsa och förkovra mig i bakandet, om man nu kan göra det? Men ändå så sitter det ju en liten sträng av hopp innerst inne, att det vore kul och vinna och få recognition för sin effort. vem det nu månne vara ifrån. Så många som sagt att jag borde satsa på eget och allt så vill man ju se hur den okända allmänheten tar emot dem på samma sätt.

Och ja; Manpower kom tillbaka sen med nya priser och svängde in i vår kub och jag bara kände glädjen och stoltheten bubbla upp i mig och mycket riktigt - jag kammade hem priset för Most Creative. Innan hade jag suttit och lite mörkt funderat på vem som possibly kunde ha gjort ÄNNU mer kreativa grejer, och till och med om det var så att bedömarna tyckte jag gått lite för långt? Men här stod de, Jonathan med choklad och en flaska vin och Laura med kameran och tog kort och blictar flashade och jag avbröt allt för att ta på mig skorna i rena villervallan (!) och hon fick ta om. Så roligt! :) När jag var ute och spanade in kakbordet konkurrensbordet en halvtimme efter de öppnade så berättade Laura för mig att mina försvunnit direkt - en kvinna hade kollat, suttit och väntat på att klockan skulle bli tio och försäljningen börja, sen hade hon köpt tio stycken dirr. Först blev jag lite wtf, för jag hade ju tänkt tanken att det vore fint om mina cupcakes kunde vara som presenter som IBM:arna kunde köpa till varandra, men sen fick jag veta att kvinnan i fråga hade köpt dem att ta hem till sin egen käresta. Då värmde det lite att veta att de gavs bort i kärlekens tecken :)

Bildbomb!

IMG_1644

IMG_1645

IMG_1647

IMG_1648

IMG_1649

IMG_1652

IMG_1650

Och i fortsättning på kärleksandan så tog jag chokladasken och gick runt på desken och delade ut chokladbitar till dem och resten av folket jag mötte på vägen. Jag kan ju inte gärna moffa i mig allt själv såhär i LCHF-tider ändå :) Rödvinet får jag testa imorgon - har inte druckit det så mycket eftersom de få ggr jag gjort det har jag fått huvudvärk, men jag måste ju testa en liten hutt åtminstone av mitt eget vinnarvin!

IMG_1657

IMG_1658

Jag lägger in en liten bild på Addes cupcake som jag placerade ut på hans dator med en liten lapp imorse. Jag får svårare och svårare på Alla Hjärtans Dag att hitta något speciellt, allt blir så uttjatat. Nallar, choklad, blommor, man vill ju ge nåt originellt och det är redan svårt nog att ge presenter till en kille...  så de senaste ggrna har jag bakat något istället och lägger ner mycket tid på det. Nallen nedan är den första jag gjort, och i chokladsockerpasta med. Jag satt och smusslade med den när jag dekorationer i förrgår och fick gömma den när jag hörde att han kom gåendes. Otroligt pill måste jag säga, men så är jag pedantisk med... olika storlekar på tassar får mig och gå i taket ^^

IMG_1642