Care for dessert?

I söndags och sista dagen i Sverige firade vi mamma som fyller år idag egentligen, så grattis kära mamma! heart

Dagen till ära serverades det den läckraste av smörgåstårtor och en köttbullelängd till de hedniska stackarna som inte äter räkor. Som efterrätt serverades såklart cupcakes och ugglekakor. Magen stod i sju hörn efteråt kan jag lova.

IMG_1612

IMG_1614

IMG_1616

IMG_1617

IMG_1618

Rena rama matporren...

IMG_1619

Som ni förstår så blev det inte den LCHF-vänligaste av helger och det hade jag inte riktigt väntat mig heller. Jag hade ju en liten röst som sa att jag skulle vara duktig och hålla mig till fridagen och äta bra resten av helgen men hur lätt är det på en sån här minisemester... det funkar rätt bra nu att äta kolhydrater och sen komma back on track på LCHF. Trots moffandet i helgen så känner jag inget sug efter dem grejerna nu, utan knaprar mina ostar och salami och kolhydratfria rätter. Idag blev det bacon-och-fetaostsallad.

IMG_1627

Nu ska jag alldeles strax ta mig en kopp kaffe och sätta mig vid min lilla arbetsbänk och fixa några dekorationer till cupcakesen jag ska göra imorgon. På jobbet är det nämligen ett välgörenshetsevent på Alla Hjärtans Dag där man får göra kakor som de sedan säljer till förmån för en cystisk fibros organisation. Och så är det lite tävling inblandat med... blev väldigt sugen på att göra lite romantiska cupcakes, värsta är ju bara att jag har hundra idéer i huvudet men får akta mig för att ta på mig mer än jag klarar av. Jag fungerar ju lite som så att får jag beslutsångest så slutar det med att jag gör alla alternativen... och blir ruinerad på köpet.

IMG_1621