Black gold

Ja, såhär pigg kan man se ut en tisdagkväll med nybryggt IKEA-kaffe och lufttorkat hår. Jag skulle ju använda stativet till och ta fina outfitbilder men när fasen ska jag göra det egentligen? Det måste ju bli på morgonen när man är nygjord men jag är ju så sjukt seg på mornarna nu eftersom jag sover dåligt med förskylningen, så vete sjutton hur jag ska kunna kravla upp och fixa mig och arrangera photobooth i vardagsrummet. Helt otroligt att jag för några månader sen gick upp en halvtimme tidigare och kokade gröt.

IMG_1505-001

Men, förhoppningvis kommer orken och suget tillbaka sen när jag är frisk. Jag är inte van vid långdragna förskylningar och de suger musten ur mig. Har inte ens lust att ha klackar på jobbet och då vet man att det är illa.

Appropå jobbet ja, har ju helt missat skriva om att jag gått över till User Admin nu. Det är lite skillnad - väldigt simpelt arbete i jämförelse med Helpdesk, men det är ingen stress, det är lugn och ro, och jag är inte bunden till luncher och raster utan kan gå lite som jag vill. Har haft sovmorgon och börjat halv åtta nu i veckan så jag kan gå hem med lite folk runt 4-tiden. För det är väl det som är nackdelen lite - det är ganska ensamt! Fram tills denna vecka har det liksom bara varit jag och min Teamleader i vår lilla fyrkant och även fast han är en väldans trevlig prick så har han ju Teamleaderjobb och sköta och det blir inte så socialt alla gånger. Speciellt inte när man är van vid en käbblande, intrigfull, färgstark blandning av 10-13 Helpdeskagenter i varierande former och ålder. Men nu har vi fått en UA-noob som ska jobba med mig, en go Göteborgare och pojkspoling vid namn Victor som är alldeles ubersocial så nu är det lite mer fart i båset. Går ju över ofta till desken med för och kolla läget när vi har det lugnt, vilket är ganska ofta.

Och nu är det bara imorgon kvar och sen drar jag till Sverige! Längtar längtar längtar...heart

Äta macka till frukost och lösgodis på kvällen på fredag, mmmmm... Idag har jag överätit lite känner jag, köttfärssås till lunch, sen några skivor korv hemma innan maten, som var getostfyllda färsbiffar med gräddsås och sallad. Och ost och korv till frukost. Mycket kött, uäck. Får se vad vågen visar och hur magen mår, och äte därefter i helgen. Nu ska jag se om jag får igång tredje Pirates-filmen och krypa till kojs och ta igen lite sömn. Gonatt!