February fever

Teknikens vägar äro ougrundliga. Helt plötsligt har Wordpress bestämt sig för att vårt nätverk är för dåligt för att hantera bilder i, så varje bild jag laddade upp blev missfärgad eller avklippt. Jag slet mitt hår, bokstavligten, och with the combined strenght av en Helpdeskagent, en CTS:are och en SIMA som togs in för eskaleringen av problemet, så lyckades vi felsöka varenda jävla vrå tills vi kom fram till att det måste vara nätverket. Samma problem uppenbarade sig på allas datorer i vårt hushåll, men inte Stefans. Så, nu måste jag göra min mobil till en hotspot och connecta till dess lilla nätverk varenda gång jag ska blogga. Ingenting ska nånsin vara lätt här i livet.

Helgen har kommit och gått utan några större överraskningar och imorrn är det dags för jobb igen. Helt plötsligt har det också gått och blivit Februari. Jag har känt mig alldeles för urlakad för att ens märka det. Överlag känner jag mig väldigt oengagerad och innehållslös just nu och vill helst bara dra täcket över huvet och sova, samtidigt som jag är väldigt rastlös. Men nu i veckan ska jag hem till Sverige en snabbis så jag har iallafall det och se fram emot, och hoppas på en liten energiboost och att jag är frisk nog för långpromenader.

Inspirationen för mat och matlagning ligger på 0 just nu hos både mig och A. Bägge går med långdragen förskylning och känner oss allmänt oengagerade och trötta på kött och ägg och att behöva stå vid spisen varje dag. Men skam den som ger sig. Båda kommer nog gå över till en mer liberal LCHF snart där man tillåter sig äta bra kolhydrater då och då. Jag vill pressa ner till 60 innan iallafall. När jag vägde mig nu i onsdags eller vad det var, låg jag på otroliga 61.01 kilo. Så lite har jag inte vägt sen jag flyttade. När jag inte kunde motstå vågen som låg och lockade på golvet i helgen så visade den en helt annan siffra... men det var dagen efter fuskdagen och dessutom morgon så den siffran är egentligen helt irrelevant. Måste stoppa undan den där fördömda vågen så jag inte utvecklar nån ohälsosam relation till den.

Ikväll blev det sedvanlig LCHF pizza, båda valde salami men jag måste ju upprätthålla mitt rykte som ostoman, så jag hade lite ädelost på min med. Färsk basilika, olika sorters lök och paprika, toppat med en kryddig creme fraichesås fick duga.

IMG_1498