Killing me softly

Fy fan vad jag hatar och vara sjuk. Asså sorry for whining men jag fullkomligen avskyr att min kropp inte bara kan vara förskyld i tre-fyra dagar och sen är det over with! Nej, istället ska vi gå igenom alla dessa smärtsamt långsamma faserna, med olika slags feber, hosta, värken och det mest berömda vart-ska-snoret-ta-vägen? Upp i bihålorna oftast, surprise surprise... nej jag är inte bitter.

Igår bröt jag fan ihop av hostan som hauntar mig dagens alla vaknar timmar (och de icke-vakna med för den delen). Det var slemhosta först men den är borta nu tack vare stadiga tre doser medicin varje dag - men har istället ersatts av en skäll/torrhosta som inte är av denna värld. Den låter mig endast sitta upp, rakryggad, för att få någorlunda lugn och ro. Om jag gör minsta rörelse eller - Gud förbjude - försöker lägga mig lite ner så är det som att nån kör ner ett helt knippe fjädrar i halsen och skakar dem våldsamt, vilket resulterar i omedelbar kvävningskänsla och ett enormt behov av att få bort kittlet, vilket resulterar i våldsamma, krampaktiga hostningar som lämnar väldigt lite utrymme till att dra efter andan eftersom det bara förvärrar saken. Så där sitter jag och hostar tills jag får panik över andnöden och skiten vägrar släppa och jag känner spyan är på väg upp på grund av de djävulska konvulsionerna som krävs för och rensa halsen. DÅ - är det som att kroppen bara "jag skojja..."... och det släpper. För stunden. Om jag sätter mig rakryggad upp.

Fattar ni hur djävulskt detta är? Dessutom har jag nu världens idiothuvudvärk av kraften och ansträngningen det tar att hosta, plus snoret som jag mycket riktigt känner kryper upp mot bihålorna. Det e bara och trycka i sig mer och mer medicin och hoppas på att cirkeln sluts snart...

Aja, nu har jag fått ranta om och vara sjuk - om vi ska fokusera på mer positiva saker, så har det varit sol idag. Sol och underbart blå himmel. Som gjort för en tripp till IKEA med Stefan.

Idag är det "vanlig" LCHF-dag med så ingen köttbulletallrik denna gång. Fast jag kunde sno några köttbullar från grabbarna som de inte orkade äta upp.

IMG_1486

Vi köpte inte så mycket, jag endast ett ljus som doftar så mycket orkidé att det tränger igenom till och med mina igenproppade doftkanaler. Och så köpte vi massor bryggkaffe. Sen, frankly, finns det ju inte så mkt mer för oss LCHF:are o köpa. Älgkörv.

IMG_1488

IMG_1489

 Ska försöka slänga upp lite London-inlägg under kvällen sen, bara jag får bukt med den här huvudvärken som hotar mosa min stackars skalle.