Mashup

Jaha, jag kunde ta mig ur sängen och till jobbet iallafall. Magmusklerna värker, och armarna, annars är det ganska lugnt. Däremot kommer förskylning som ett smygande brev på posten, om nu post skulle kunna smyga. Känner i halsen att det kittlar och slemmar sig och det är en alldeles underbar timing. Borde ha förväntat mig detta. Nu blir det te, mammas botgörarsirap och panodil och chilla hemmavid, be en liten bön om att det inte blir värre innan avresa. Tänkte ta mig ner till B-town dock och köpa linfrö för och fixa lite frallor till kvällsvarden. Så sugen på en ostmacka.

Idag har jag varit oerört ickeproduktiv. Min tid på desken närmar sig sitt slut och i skrivande stund är det bara två dagar och en kvart kvar. Jag sitter mest och lallar och svarar på lite frågor av diverse folk och fä och har blivit en flitig Imguranhängare. För er icke-nätverkande läsare som inte vet vad det är så kan ni söka på Imgur själva. Kom inte och härja på mig sen bara när ni sitter där timme efter timme och låter krukväxten näcka av sig löven i ren desperation av vanvården.

Allt detta chillande gör mig extra trög i huvet dock. Jag följde med Adde, Lars o Mattias ut till rökrutan förut och på vägen dit tyckte jag det kändes lite ostabilt, men funderade inte mer på det. Det var först när vi stått där ute en stund som Mattias gjorde mig uppmärksam på att jag hade olika skor på mig...

wpid-imag1782

Lyckat. Den svarta är ju aningen högre och med mer platå än den blå. Inte konstigt att jag gick i obalans...

För och förklara det hela kan jag ju meddela att undertecknad har en hel påse full med skor under sin desk... för att snabbt kunna byta så de matchar outfiten utan att behöva kånka dem fram och tillbaks från jobbet. Smart va?

wpid-imag1785

Annars så kan jag rekommendera denna sköna mashup av 80-och-90-talslåtar, har haft den i lurarna flera dagar i rad och har inte tröttnat ännu. Skitbra övergång och nästan alla låtar är härliga klassiker.

http://www.youtube.com/watch?v=T-M8cQfJhr0