Coming down to an end

Fyyyy såååå seeeegt denna vecka går... jag har hamnat i en rastlös limbo, där ingenting duger och hemlängtan växer sig starkare för varje dag. Jag kommer på mig själv med att sitta och fantisera om hur jag skulle dekorera en lägenhet hemma sen. Helt tvärtemot de varma jordfärgerna jag favoriserade förr i tiden. Nu vill jag ha starka färger, cupcakes, rosor och vitt. Och MASSOR ljus, det ändras iallafall aldrig.

Snön igår försvann lika fort som den kom såklart. Sen var det grått och mulet igen, konstant. Kan inte ta några bra bilder ens för det är så mulet hela jäkla tiden. I-landsproblem of doom. Jag hoppas iallafall det blir kul på Zumban ikväll - om det blir av!

Jag är så jäkla godissugen nu med... och speciellt lösgodis! Det bara vattnas i munnen på mig, jag som sällan äter lösgodis och då bara ett par bitar. Jag har inte ätit annorlunda än jag gjort hittills, som skulle kunna dra igång suget. Antar att min kropp tog tid på sig och reagera bara.

Appropå det ja, så har jag ju helt missat och skriva om helgens invägning och käk. 62.6 eller 62.9 kilo beroende på vilken våg du väljer och lita på. Sakta men säkert... Fixade pizza i söndags med och A vill ha det som "söndagstradition", haha. Han fick sin salamipizza igen och jag tänkte göra kebab. Hittade dock inge kött, enda som skulle kunna duga är gyrosen på Lidl och de säljer bara påsarna där de mixat i ris och skit. Bah. Fick bli rostbiff, tjocka skivor mozarella och en hemmagjord kebab/tacosås :)

Gästbloggade också på Stefans viktblogg (yes, han har skapat en sådan!) tillman.nu i all min fame and glory! Han tar sitt bloggande på största allvar, den mannen.

Trötter är jag med men det beror nog på att jag satt och somnade i fåtöljen igår och tog en timmes powenap i sängen istället och den var det kört o få somna... blir många koppar kaffe idag. Och vatten. Måste. Dricka.Mer. Vatten.

Nä nu lämnar vi detta eftersom det bara känns som en massa whinande från min sida!

early morning

*work day*

uuugh