Longing

Så var det äntligen, äntligen fredag. Så underbart skönt att få komma hem och bara grotta ner sig i en bok och stänga ute omvärlden. Idag har varit en sån där dag då man bara känner för och dra härifrån, till nån annanstans. Vart spelar ingen roll, så länge det är varmt, SOL och inga förväntningar eller krav. Ute är det snöblandat regn, så nära snö som Irland kommer just nu, och det blåser. Såklart. Rått grått rått... jag har gått runt med ett rejält sötsug hela dagen, 2 veckor efter LCHF nu - ska man inte få det de första dagarna och inte bara som en gubben i lådan efter 14 dagar? Jag skulle kunna ge mig ut och inhandla en bit mörk choklad men som sagt... snöregn och blåst.

Det ska bli skönt iallafall och få chilla, göra ingenting. Inga planer denna helg heller. En tur till köpcentrat imorrn. Kanske åker ner till stan om det är fint väder. Gäller och välja billiga aktiviteter. Tråkigt, men sant.

Jag ska dock beställa ett böjbart stativ till digitalkamera ikväll, från en billig grossisthandel på nätet. Vill kunna ta mer bilder på hur jag ser ut om dagarna. Och inte för och passa in ännu mer i den strömlinjeformade blondinbloggerskornas mall... utan för att jag genuint vill kunna se sen när jag är äldre och rynkigare och päronformad, hur snygg jag faktiskt kunde vara som ung. Och visa upp för dem som inte tror mig.

Tudeloo!

IMAG1766-001