Of all the scums in the world...

Kommer ni ihåg Bobby? Den tioåriga pojken som 2006 anmäldes försvunnen av sin mamma och styvpappa, som deltog i sökandet efter honom och som till slut dömdes som skyldiga till hans död - de hade sänkt ner kroppen med tyngder i en sjö i närheten.

Obduktionen visade på grov misshandel under en längre tid. Sen kom det fram att de hade torterat honom med elchocker i underlivet, avföring i ansiktet och låtit honom stå naken ute i snö och kyla. Bland massor annat...tills han avled av skadorna. Förmodligen kvävdes han av sina egna uppkastningar.

Styvpappan har också exflickvänner som vittnar om grova våldtäkter, misshandel med piska och andra tortyrliknande övergrepp för deras egen del.

Åklagaren försökte få till en dom för mord, men istället fick både styvpappan och mamman  tio år vardera för bland annat grov misshandel och vållande till annans död.

Efter 6 år var han ute. 6 år.

Det är så här lagen ser ut. Den som döms för fängelse behöver bara sitta två tredjedelar av tiden, säger kriminologen Jerzy Sarnecki.

Va?

Vem FAN har arbetat fram den här lagen? Svenska rättväsendet suger ÅSNEPUNG. Jag må ha en obefintlig juridisk kunskap men sunda förnuftet säger ju att det här är helt åt helvete. Denna man flyttades dessutom mellan anstalter eftersom det rapporterades minst fem fall av våld mot och hot mot tjänsteman.

Till råga på eländet så har styvpappan nu mage att klaga på att han inte får vara ifred från arga föräldrar i sin husvagn som står 150 meter från ett dagis.

I en intervju säger han: – Jag kom ut till ingenting. Jag var orolig för vad som skulle hända, att jag inte skulle få en ny chans, jag var jagad på nätet från första dagen.

Ni får tycka jag är hemsk som människa, men i mina ögon har sådana här personer förbrukat sina rättigheter till och vara en normal human being. De har förbrukat all rätt till stöd och sympati. Snacka om en "andra chans". Gav de sin egen son/styvson en andra chans? Fanskapet är sadist, de visste exakt vad de gjorde när de med berått mod sänkte ner sin pojkes döda kropp i vattnet så den inte skulle hittas. Och spelade teater i pressen. Och nu ska han ha en andra chans? Vad tror han? Att samhället ska välkomna honom med öppna armar och bjuda in honom i gemenskapen igen, för 6 års fängelse för att ha gjort en liten pojkes sista veckor i livet ett helvete, reducerat honom till sopor som ska göras av med, efter att ha utnyttjat honom för sina egna perversa thrills... det rättfärdigar alltihop? Det kommer det aldrig göra, inte ens livtid kan göra det. Sorry alltså. Inget ni dödsstraff/livstids/-motståndare säger kan övertyga mig om motsatsen. Mänskliga rättigheter ska inte gälla sådana som själva har brutit varenda rättighet för en annan människa.