The Rains down in Africa

En av mina favoritbloggerskor skrev precis om en volontärresa hon bokat till Zimbabwe. 2 veckor av projektarbete i ett naturreservat, där du tar hand om LEJON. Kostar ca 14 000 för alltihop plus flygbiljett, men sen står projektledarna för allt annat väl på plats och du umgås med dem och de övriga volontärerna den mesta tiden. Följa med ut på research, ha hand om renhållningen av inhägnaden till lejonen, matning, följa med på jakt...

Jag blev seriöst supertaggad på detta. Att resa till Afrika är en av mina livlånga drömmar sen jag var liten, och att arbeta med lejon - hur awesome är inte det? 2 veckor är ingenting. Det är en normal semestertripp, men mycket mer awesome än så. Du får utbildning på plats och ett certifikat när det är dags att åka hem. Varför inte? Mitt hjärta bultar som fan nu alltså för jag är så otroligt sugen på detta.

Antingen gör jag det här i sommar, om jag lyckats spara ihop så mycket pengar som möjligt. Eller så får jag ta mig ett vanligt jobb, spara som fan, sen ta ut 2 veckors semester och åka hit istället för till Kreta.

Jag trodde inte det var så enkelt att få en sån här chans! Någon som vill haka på mig? Kom igen! :D

Mer info HÄR och blogg från en volontär HÄR

Think about it.

lejonbebis1

$2C262606CD807832