Royal Street

Har precis bokat boende till Londonresan, som jag glömmer bort ca 3 ggr/veckan att vi faktiskt ska åka dit. Det visade sig vara oerhört ångestfyllt att välja ett mycket basic boende för en natt. Jag går ju efter Hotels/Hostels.com och recensionerna, och ser jag att många skriver att det är smutsigt och luktar illa så går det bort. För en enda natt behövs inte mer än en säng och en toalett men lite standard får man ju ha.

Efter mycket om och men och ruckande på min stol så hittade jag ett litet hostel vid Kings Cross, nära till city center.

Nackdelen är att Stansted-flygplatsen ligger så långt ifrån centrala London så det kommer ta ett tag att ta sig till boendet. Men men, nästa Londonresa, ordentlig med sightseeing och allt, får bli via en annan flygplats.

Jag kom in i en bakningsrush igår med och gjorde LCHF chokladbollar samtidigt som jag gjorde lite smått till cookie friday. Jag har nog inte varit på LCHF tillräckligt länge för att uppskatta mörk choklad och bara en hint av socker när det gäller sötsaker... jag vart superbesviken på bollarna, och det var inte lätt och stå där och glasera de vanliga kakorna med chokladglasyr och veta att man får hålla till godo med mandelmjölsgrejer med sötningsmedel i... jag ska nog testa att göra en kladdkaka ikväll med får vi se. Håll tummarna! Jag har egentligen planerat att inte starta med fuskdag förrän Londonresan, får se om jag står ut. Lär ju bli skapligt jäkla sockerhög där annars ;)

Random bild från Jesper på Facebook, good old times...

479755_10150748620086514_691199548_n