Today I learned

Hade ett alldeles fantastiskt moment på jobbet idag. Lunchtider närmar sig och linjen är stilla. I gruppchatten påbörjas en debatt som startas av att Sofia postar en bild på en supersöt shemale. Argumenten haglar från killarna som tycker hon är ful och tjejerna som menar på att hade de inte vetat han var just en han så hade de raggat. Så börjar alla dudes posta bilder på killar de faktiskt tycker ser bra ut. Det börjar bra med diverse hunkar och sen sätter Hugo ribban med Johnny Depp och all of a sudden kommer Rickard med en bild på... Alan Rickman?

IMAGE$BFB85391C3B3E8D

Här kan inte jag hålla mig utan börjar nysta i inledningen till hur en, vad ska vi säga... väldigt fysiskt romantisk film, skulle se ut som involverade Snape, kvarsittning och diverse trollstavar. Sen går det snabbt utför. Den ena snuskiga pingen efter den andra avlöser varann och det går fortare och fortare och kulminerar sen i ett uttalande från Christoffer:

"Kommer gå med vinballe resten av dagen".

Något konfunderar frågar jag vad vinballe är och Peter postar denna förklaring:

IMAGE$5C306EBCD8E81DD8Här brister det fullständigt och både Hugo, jag och hälften av kontot bryter ihop i skrattkonvulsioner som jag fortfarande sitter och försöker trycka tillbaka. Jag vet inte vad som är underbarast här, det som ska vara synonym till vinballe (inte normalstånd utan PRAKT!) det fantastiska exemplet på hur man använder ordet vinballe eller det faktum att översättningen har skrivits av en snubbe kallar sig "Snaskefar".

Helt underbart, made my day... denna Sametime konversation ska jag ladda ner och spara för all framtid... <3