Stillness of Heart

Dagen har bara sprungit förbi. Nu är det snart dags att sova och sen imorgon så börjar kaoset. Alla kommer tillbaka efter jul-och-nyårsledighet. Vilket innebär dubbel mängd samtal, köer hela morgonen, och sen resten av månaden försöka komma ikapp den mängd samtal vi kommer förlora. Jag är en av de lojalaste människorna i världen till allt och alla men mitt hjärta är inte med desken längre. Jag vill komma iväg och göra annat och kan inte låta bli att känna att jag har suttit på övertid så länge nu. Lite tungt. Men men, vi får alla göra vårt bästa imorgon.

Vad köpte jag nu på Decobar då... en riktig liten goodie bag blev det. Sockerpasta, både vanlig och med chokladsmak, nya färger att färga flowerpaste med, en ny cutter och en liten formskål till blommorna och så investerade jag i en rolling pin med mönster. Tänkte testa lite grejer inför cookie friday. Nåt med marsipan kanske.

Börjar få till en rejäl samling!

IMG_1304-001

IMG_1306-001

IMG_1307-001

IMG_1315

Adde sjasade ut mig ut affären med när jag betalt allt och gjorde ett inköp själv. En liten silikonmould med ugglemotiv kom han ut med sen och stoppade i min hand :)

IMG_1312-001

Appropå han ja så satte jag honom på och göra middagen idag. Bacon-och-skinksallad med ost, ruccola och andra gröna blad, tomater, paprika, och en sås gjord på majonäs och creme fraiche, kryddad med vitlök och peppar. Nu har vi lunch så det räcker hela veckan!

IMG_1322-001