Finale

Hej, yes, jag lever... har bara inte haft lust till och blogga, även fast jag knäppt hundratals fina kort som jag vill ha in sen så jag har och göra när jag kommer tillbaka. Men jag har bara velat ta det lugnt, bara vara och njuta av de här dagarna hemma med massa snö, god mat, hundar och vänner och atmosfären. Det känns lite som att vintern ansträngde sig till det yttersta för att klämma ut så mycket snö som möjligt innan jul så julen skulle bli vit och fin, och nu efteråt så däckar den ihop av ansträngningen med ett flås och all snö smälter bort.  Tur för mig och alla andra tillfälliga firare hemma i Sverige.

Jag ska strax gå på min sista morgonpromenad för det här året. Det kommer bli sjukt jobbigt att lämna hundarna denna gång. Speciellt med tanke på Sagas reaktion första dagen. Det slår en att ens hundar inte är odödliga. Saga blir sju i maj och Idun blir fem i januari. Det är dags nu att börja sikta på att komma hem.

Men först ska vi hemåt och fira in det nya året, börja äta bättre och återgå till det normala jobblivet. Jag får, förhoppningsvis, börja min nya tjänst i slutet på januari och träna upp mig där. Spara pengar. Hur nu det ska gå med allt annat jag vill hinna göra :)

pynt

window

birdie

bullar

angel