Content

Det finns få saker här i livet som gör mig så tillfreds och lugn som att sitta här vid köksbordet med en kopp varm choklad, skogaholmsmackor med ost, fortfarande lite halvfrusen efter den en och en halv timme långa promenaden som vi mest spenderade pulsandes genom slingriga, snötäckta skogsvägar eftersom de stora promenadvägarna är paxade av skidåkare nu. Vovvarna ligger nöjda och sover med trötta tassar och mätta magar. Ute var det nyss ett rejält snöfall men det börjar lugna sig till små mjuka flingor här och där istället.

Det är så obeskrivligt skönt att vara ifrån gråa, regniga Dublin till förmån för detta vackra, svenska vinterlandskap. Fan vilken TUR vi hade med vädret i år - äntligen en vit jul!

Det här summerar också ganska bra hur mina dagar ser ut just nu. Promenader, lek i snön, äta gott inomhus och bara vara. Nästa vecka ska jag träffa lite folk men just nu är det så gött och bara njuta av lugnet. Ikväll ska vi fira jul i förskott hos pappa eftersom han jobbar/ska iväg under de riktiga juldagarna. Har några klappar kvar att slå in i sista minuten så får sätta fart med dem.

Fina vintervovvar i sina splitternya Hurta-selar som jag införskaffade idag.

 

hurtiga vovvar