2:a Advent

Då var vi inne på 2a advent, och det firar vi med en brunch bestående av pannkakor med vaniljgrädde, hallonsylt och chokladsås. Det försvann ju i en hiskelig fart!

Jag fick precis nys om att de ju är julmarknad nere i Docklands i stan så jag funderar skarpt på att dra dit en snabbis och strosa runt. Julmarknader är ju det bästa som finns näst efter vanliga marknader. Jag hade tänkt och dra över en dag till London nu innan jul för och spana in julmarknad men tyvärr räcker nog inte tiden till för det så det får bli nästa års mission. Julmarknad i Tyskland är också en liten dröm som måste förverkligas så snart som möjligt. Mitt nyårslöfte måste bli att ta fler dagsturer och helgtripper till andra länder som ändå ligger så nära Dublin. Det kommer ju inte bli lika lätt hemma i Sverige sen när man måste bussa till Linköping och Nyköping.

pannkakor-001

omnom1-001

omnom-001