Let there be cake and snow

Jaa... imorse var det ju inte nådigt och kliva upp kan jag ju säga. Det var bara skutta ur sängen fort som fan och med ljuset från mobilen hitta mig fram till toan och placera ändalykten rätt på ringen och sen borsta tänderna i mörker. Ut igen och känna sig fram efter vad som kändes som en tjockare tröja och jeansleggins. Sminka sig och fixa håret var ju inte och tänka på, det fick göras på jobbet. Sätta sig och huttra med en filt i tio minuter innan avgång. Nyss fick jag dock nyheterna att elen kommer idag så vi slipper iallafall en lång helg med kallt mörker.

Får se om jag väljer att ha min ensam hemma-kväll med bok och popcorn eller om jag hänger med på avskedsmiddag på TGI:s. Jag känner inte den som drar hem så bra så det känns lite sådär. Vore nice och vara hemma själv med. Å andra sidan har jag inget planerat för helgen, nånting ska man väl göra utanför väggarna. Idag är det klarblå himmel och strålande solsken ute (!) så jag hoppas det kommer åter under morgondagen, då kan man ge sig ner på stan kanske.

Här på jobbet är det lugnt iallafall, än så länge. Veckans kakansvariga bjussar på chokladbollar och kladdkaka, vilket har varit min frukost och lunch och nersköljt med kaffe. Energikick incoming.

cake