It´s cold around me

Jaha, då sitter man här i mörkret med tända stearinljus och filtar och äter choklad. Adde kom nämligen hem till en kolsvart, iskall lägenhet förut idag och efter x antal samtal senare fick vi veta att snubben från elbolaget som gick och knacka dörr och skulle signa över oss till dem, inte har gjort så. Av oklar anledning. Det kan vara det att ingen stod på lägenheten i det läget. Det kan vara att de hört av sig till gamla ägarna som inte hört av sig till oss. Eller så bullshitta han oss. Who knows. Det vi vet är att vi kan se fram emot en helg utan vare sig värme eller lyse så för stunden ligger jag och håller i ett av juleljusen för att kunna läsa. Vad värre är, för att de ska sätta igång strömmen igen, så måste vi betala en reconnection fee på 160 euro. Ouch. Och eventuellt en deposit på 300 euro. Ännu mer ouch. Där rök mina  depositpengar jag fick idag :(

Så det blir till att leva grottstil i helgen, ska vi duscha får vi hyra in oss hos nån och sno varmvatten mot en pizza eller whatever. Kul jul. Not. Jag tänkte att jag skulle klara mig imorrn iallafall med att läsa och äta popcorn. Så kom jag på att man måste ha både spis och micro för att kunna göra nån form av popcorn. Bitterhet...

Men men får väl se det som att det är mysigt iallafall med tända ljus nu när vi rullar så sakteligen mot andra advent. Har tyvärr ingen dagsfärsk julebild så får bli en från förra året med Fidan som liten tomtenisse. Om två veckor, vid den här tiden, sitter jag och dricker kaffe vid mammas kökbord med mina två vildingar i famnen <3 om allt går väl, peppar peppar.

fidis