Advent

Första advent 2012 bestod av en resa till Monkstown och en svensk julbasar som hölls där. Tyvärr visade sig Irland från sin sämsta/vanligaste sida och bjöd på regn och allmän gråmulenhet, inte så värst juligt tyvärr. Jag som hade tagit på mig min fina röda klänning för att komma i klang med julstämningen och allt! Men jag får glädja mig åt att vara en färgklick mitt i allt det gråa istället :)

Tyvärr vart det inga superbilder på den precis eftersom det som sagt regnade överallt, basaren var vi inne och ute i på mindre än tio minuter och jag hade dessutom kvar inställningen för dåligt ljus på kameran så den trodde vi var i en dungeon och kornade till allt. Och hur jag arrangerar mina ansiktsmuskler är också en historia :D Men det får duga så länge.

collage

Basaren då? Jo den var välan OK. Inte så stor, men de hade det nödvändigaste - julmust, lussekatter, pepparkakor. Dagens bästa köp var nog dock två paket GEVALIA BRYGGKAFFE! Jag var helt lyrisk, vi köpte ju nåt arabiskt superkaffe från Lithuania affären som smakade jord och gammal skalbagge (inte för att jag käkat det men jag kan tänka mig...). Dessutom sålde de Paradis och Aladdin askar så jag högg snabbt en paradisare.

Jag tog nyss Adde på bar gärning när han försökte smyga sig in i rummet med en av pärlnougaterna i handen - de mest värdefulla pralinerna i hela asken!  *mummel mutter*

Vi åkte dit med Stefan och Ulla och åkte hem med Catrine o Andreas o Co och tog en sväng förbi Vineyard på vägen för lite söndagsstek. Vid det här laget var jag en veritabel disktrasa med mina ballerinaskor som jag dumdristigt nog gick i när jag skulle spara fötterna från klackarna. Det har nog aldrig varit så skönt att komma hem och få dra av sig dyblöta strumpbyxor och dra på sig mjukisar och sockor som idag. Och ännu bättre blev det när Sara kom på fika och fick nybryggt Gevalia och lussebullar. Allt är med andra ord som det ska denna 1;a Advent 2012 i Dubban <3

IMG_0774-001