1:st of December

Då var vi inne i December igen! Helt otroligt att det var för två år sen nu som jag firade jul hemma i Sverige och sen for till Irland. Det är två och en halv vecka kvar lite styvt tills jag åker hem och jag läääängtaaaaar!

Gårkvällen var awesome. Jag har suttit i två timmar nu och försökt ladda upp bilderna men Facebook VÄGRAR VARA MED MIG! Jag sitter här och hetsäter resterna av kvällens kebab för att jag är så arg! Emellanåt försöker jag öka produktiviteten på Facebook genom att svära fanskapet men inser ganska snabbt att det inte är bra med diverse salladsbitar placerade över skärmen.

Anyway, det var awesome, mer om det sen. Jag har så mycket om blogga om nu känner jag men idag har varit en sån där alldeles underbar, fruktansvärt oproduktiv dag som har bestått av att läsa bok och spela Littlest Pet Shop på mobilen. Yes gott folk, sånt sitter jag och roar mig med. Visserligen gick jag och Adde på en rask promenad i det lilla solskenet som vi förärades med, ner till en nyöppnad lituansk affär som har massa godsaker och däribland Estrellachips, till vår stora lycka. Därefter tog vi en tur till Deals och inhandlade lite julepynt - jag fixade till en hemmasnickrad adventsljusstake och köpte lite pepparkaksdoftande ljus.

Nu fick jag äntligen upp bilderna på Facebook så det firar vi med lite mer kebab och julebilder - minst en per dag nu fram till julafton!

x.mas