Frosting hell

Äntligen. Nu är jag klar med all bakning. Herregud vad jag är optimistisk över att allt ska gå så himla bra. Igår förberedde jag nästan allt och idag var det tänkt att jag bara skulle göra all frosting och sen dekorera. Jag hade inte räknat med att jag skulle faila så grovt på den... cream cheese frosting är inte lika lättarbetat som smörkräm märkte jag och det slutade med att jag satt där med en enorm bunke rinnig frosting och var färdig och slänga skiten i golvet. Tänkte jag skulle testa en annan frosting med äggvita och socker istället och den failade med och vart rinnig, förmodligen för att det kom in nån mikroskopisk bit vätska.

Bara marschera till Spar och till min stora lycka hade de florsocker.

Och nu är jag då klar med Saras avskedsfika och gjorde en batch till desken också - dock glömde jag bakpulver i smeten så det var lite småfail på det med. Suck... det är så tråkigt när jag taggar hela veckan och sen slutar det med att jag får hasta ihop några halvdana kakor. Jag måste lära mig att jag måste öva mer, träna, baka lite random, så jag inte fastnat i såna här bakslag (höhö).

Aja, hoppas det blir fint imorrn iallafall. Önska mig lycka till med att ta allt till taxin.