Final Fibbers

Så var denna vecka slut, äntligen. Så segt som den har gått. Nu när det lackar mot jul börjar jag bli otålig att få komma hem, samtidigt som jag vill leva i nuet och njuta av att juligheten kryper sig på här. Idag åkte allt julpynt och glitter upp på jobbet så nu är det glittergirlanger runt alla deskar och tomtar och snögubbar och till och med en julklappskalender på G.

Sara fick sin sista fika och bilder på det kommer senare. Tänkte avsätta lite tid i helgen till att öva mig på dekorationer och annat. Kanske hinner ner till stan en vända för och köpa mer färger till flowerpasten. Hmmm...

Iallafall, snart är det dags att dra ner till stan och Saras leaving Pint! Jag är i valet och kvalet om jag ska dra på mig en fin klänning o klackar eller gå i jeans, boots och min neongröna, coola hoodie från New Yorker i Kraków. Magen är inte alltför platt efter en fredagsdiet bestående av cupcakes och två små chipspåsar, och är dessutom stentrött med annalkande huvudvärk. Vi får se. Har en julbasar på söndag annars jag kan inviga min röda goding i! :D

green