Sweet Dreams

Det är Saras sista dag på fredag (snyft) - det har varit säsong för folk och åka hemåt och nu försvinner min alldeles egna mentor :( jag satt hos några olika när jag var newbie men sen fastnade jag bakom Sara och det var henne jag förpestade tillvaron för med alla mina frågor, dumma, halvdumma, någotsånär dumma och sen skapliga upp till vettiga.

Så nu ska jag ju såklart fixa avskedskaka. Eller, snarare kakor. Eftersom Sara har haft en så betydande roll så måste det göras något extra. I samma veva har jag googlat runt efter lite mer avancerade cupcakes och kollat på tutorials för hur man använder sockerpasta. Så föll det sig som så att jag igår åkte ner med Markus och köpte mig min första egna lilla arsenal av verktyg för att kunna skapa egna dekorationer. It ain´t much, but it´s a start! (Och cupcakeverktyg är förvånansvärt, smärtsamt dyra så ett julklappstips till mig i år är presentkort eller ett enkelt litet bidrag till det ;)

Igår satt jag således i tre och en halv timme och tränade... helt absorberad. Nu ångrar jag att jag inte köpte mer färger och andra grejer men då hade jag varit bankrutt. Men jäkla kul är det! Och då blir jag sådär typiskt jag-vill-göra-ALLT-PÅ-EN-GÅNG rastlös och googlar olika sätt att sätta frosting och hittar massa häftiga och goda recept på vägen och DEN vill jag göra med kanske DEN såsen och DEM dekorationerna och jagvilljagvilljagvill.

Härligt är det men i kombination med att jag ofta grovt underskattar tiden det tar att fixa allting så lär jag få stå hela nätterna fram till torsdag nu och baka :D

Ikväll fortsätter det och mitt i allt ska jag klämma in en Skypedejt med Malin också. Hon lär ju få stå ut med mina svordomar när jag försöker stansa diverse figurer och limma pyttesmå pärlor och failar med gelatinet...

Här på jobbet är det annars premiär för julkaffemuggar så nu känns det verkligen att det är 1:a Advent på söndag ^^