Brrr

Sitter för ovanlighetens skull i sängen i den inte helt oangenäma situationen att jag fick personlig väckning och kaffe vid sängen. Jag har ju uttryckt mina önskemål om att jag ska kunna gå upp tidigt och ha tid att dricka kaffe och en liten frukost och bara chilla innan jag går till jobbet. Mina egna försök so far har dessvärre visats sig ytterst fåfänga. Nu börjar Adde jobba klockan fem på morgonen så där har vi ett ypperligt tillfälle till lite hederligt dundrande in genom dörren som kan väcka halva huset.

Jag är så fräck att jag lånar en bild av nämnde man eftersom jag, trots min tidiga uppgång, aldrig i helvetet skulle ta mig ut på balkongen med mitt kaffe såhär dags -enough is enough, babysteps och allt det där. Och jag blir fan inte sugen på att gå upp och gå till jobbet om det är FROST på bilarna ute nu.