Odloty

Efter en sista måltid bestående av en enorm portion god kebab, och en sista fika på fancy pants chokladstället, så drog vi tidigt till flygplatsen. Ingen idé och släpa runt på väskor runt halva stan och vi var uttittade som det var, med två chockrosa väskor. Taxifärden hit var ju en smärre upplevelse. Chauffören körde rally som skulle få Dublins taxinissar att se ut som treåringar med sin första Bobby Car. Varje gång han accelererande med så höjdes volymen på musiken så vi flög fram i 200 knyck medans The Foreigners vrålade att de ville veta vad kärlek är...

Men fram kom vi o nu sitter vi här och väntar på att incheckningen för väskor ska öppna. Det känns väldigt 50/50 om vi kommer lyfta, dimman ligger tjock som en Addefis ute men samtidigt bör man kanske förvänta sig att de varit förberedda? Fast det e ju Ryanair trots allt. Flyg från Frankrike och Liverpool har blitt inställda. Fortsättning följer.

image

image

image

image