Shoppingspree Zloty style

Separat inlägg om Auschwitz kommer sen. Känner jag vill ha tid till att lägga in de bästa bilderna och ta mig igenom rundturen igen i textform. Det var en stark upplevelse kan jag säga iallafall.

Idag har vi shoppat för hela zlotyn. Vi har promenerat till Market Square och shoppat loss bland stånden inne i själva hallen där det fanns mängder av bärnstenssmycken, ryska/polska dockor, vackra skrin, godis, pälsar etc etc. Vi har också varit runt bland shoppinggatorna som ringlar sig omkring och köpt julklappar till dem där hemma. Hoppas bara vi får med oss allt hem, vissa av grejerna är lite... suspekta.

Nödig liten vovve utanför Mariakyrkan :) vi gick in där och kollade också, magnifik kyrka, överdådig i sin utsmyckning.

Tog en fikapaus såklart med varm Kahlua/caramel-kaffe.

Nu är vi tillbaka på hotellet och vilar lite innan vi drar ut igen för att avnjuta sista kvällen här i Kraków, kanske ta en sista sväng i köpcentrat och sen hitta nånstans att äta. Tog bara varsin lätt kebab på stan. Har gjort av med bra mycket mer pengar än jag tänkt på den här resan så det blir och spara resten nu till maten och taxi imorgon :)