Easygoing

Sitter ihopkurad i fåtöljen och har precis smällt i mig en stor skål popcorn och en cola. Var i B-town och handlade mat och köpte mig en ny bok, hittade en Lesley Pearse bok som jag TROR att jag inte har läst iallafall.

Jag kom på att jag sa till min manager att jag kunde jobba övertid i helgen. Men fan vad det tar emot. Det tar emot överhuvudtaget att gå till jobbet imorgon. Jag har liksom tappat suget helt, det är bara stress och tjafs alltihop. Jag pendlar oerhört mycket i humör just nu, ena sekunden är jag nästan som en bipolär, pratar mycket och skämtar hela tiden och i nästa sekund är jag helt avtrubbad mot allt och alla. Vet nog inte riktigt vad jag vill här i livet. Det blir så ibland. Jag vet att jag vill hem till mina hundar iallafall. Med dem är aldrig något komplicerat eller kräver effort.

I brist på vovvar att gosa med så köpte jag en liten lama (för visst är det en sån?) på eventet i lördags. För och vara ärlig så var jag lite besviken på det, trodde det skulle vara större och med mer utbud. Proppat med utklädda tonåringar var det iallafall, vi var nog en minoritet vi 20 plussare...