...

Haft en rejäl skitdag idag, bara skit med allting, var färdig att resa mig upp och gå under eftermiddagen för att det kom så mycket skit på en gång och jag pallade inte mer. Skit skit och lite mer skit. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och somna läsandes och sen vakna upp imorgon med ett sprudlande glatt humör!

Relevanta och icke-relevanta händelser under dagarna:

* Gick till B-town för att posta ett brev åt Adde och köpa kort och lite gotter att skicka hem till familjen. Köpte frimärken från maskinen bredvid postlådan. Satte på frimärkena och gick ut. Kom inte på förrän jag var halvvägs bort från köpcentrat att jag glömt posta brevet. Bara och knalla tillbaka igen...

* Gick in på Penneys för att kolla sportbehå lite snabbt. Hittar kavaj som jag kikat på tidigare. Plockar på mig lite olika storlekar. Landlorden ringer och ingen täckning. Ber han vänta lite och går ut för att få bättre signal, ställer mig vid Eddie Rockets utanför entrén till centret. Avslutar samtalet och inser att jag har spankulerat ut från Penneys utan nån signal eller tung hand från en vakt och står här ute med famnen full av kläder. Ops.

Tänkte "ska jag..." i en sekund men sen vände jag tillbaka in igen. Ingen märkte nåt då heller. One in a million.

* Casual friday och jag har på mig vita bootcut jeans, vitt linne med guldglittrande ugglor och svart lång kofta med guldnitar på axlarna. Skitfancy tyckte jag. ELVIS! tyckte Sara.

* Pratar med mamma i telefon och får senaste rapporten om hundarna. Idun var tydligen billig igår. Spytt ner hela vardagsrumsmattan, filtarna och kuddarna i soffan. Efter att hon spytt hade hon ruskat på sig så det vart hundkräks överallt. Sen samma sak i köket. Ibland kan man uppskatta att man är långt borta.

* Sitter just nu och lyssnar på Adde som spelar med sina kompisar. Jargongen är hård, det är tuffa grabbar. Plötsligt meddelar han att han är "running like a cunt". Mentala bilden jag får upp i mitt huvud är oslagbar.

* Efter att jag publicerat det här inlägget kom han och ville se vad jag skrev. Så började han beskriva hur han tyckte det skulle se ut. "En liten hårig du vet, med smala ben - och skor! Sneakers!"

...

 Nu ska jag bädda ner mig, smälta min portion pommes och glida in i sömnens förtrollade värld och förhoppningsvis inte drömma om springande könsdelar med sneakers...

Beskriver min dag rätt så bra detta btw.

Sleep tight.