Item not found

Igår fick jag psykbryt när jag satt på bussen ner till stan. Kollade mailen i mobilen och på min payslip fanns det varken min utlovade lilla bonus eller ersättning för kostnaderna i Västerås. Det är tre veckor sen jag skulle ha bonusen nu, två veckor sen jag var i Västerås. Jag har fördubblat mina arbetsuppgifter och det känns som att jag har ett finger med i alla syltburkar, som det ofta blir som Escalation Manager. Och har inte fått ett ruttet lingon för det, inte ens ett lite halvtorkat. Så jag skrev ihop ett argt mail (yes, väldigt passiv-aggressivt) där jag deklarerade att håller de inte sin del av dealen de gav mig så ska jag fan inte hålla min heller. Jag gör ingen nytta när jag inte har motivation utan bara snäser och fräser.

Det dröjde inte länge förrän jag vart inkallad på möte med Manpower som bad om ursäkt - de hade hanterat pappersarbetet med mina pengar fel.

Detta förbannade bolag alltså...

Frid och fröjd, så länge jag får pengarna nästa vecka som jag krävde då. Lagom till Polenresan.

Sitter och kollar vägansvisningar till The Helix just nu - i helgen är det ett anime event som jag tänkte dra ihop ett litet gäng intresserade på! Jag själv kan ju typ ingenting och senaste anime jag såg är fortfarande Sailor Moon, men jag tycker ändå det är sjukt coolt och jag älskar att de kommer sälja kawaii grejer och att det finns massa traders med annat fun stuff. Mer info finns på Eirtakon.com.