Winter is coming

Det har varit riktigt ruggigt kallt de här dagarna, nästan så man känt lukten av snö i luften. Men idag hade vi skyfall istället som fick vägarna nedanför Waterville att svämma över. Synd att det inte kan komma ett litet lager med pudersnö iallafall. Nu är det bara en   matta av kleggiga, blöta löv ute, väldigt deprimerande.

Nu är vi iallafall klara med allt - det finns mat i skafferiet och kylen, tvätt-och-diskmaskin går för fullt och en splitterny kaffebryggare än inköpt, komplett med bryggkaffe från Ikea. Och jag har köpt ljus och placerat överallt - jag har fått värsta julmyskänslan, vill ut och köpa julklappar och köpa julkaffe från Starbucks och julchoklad från Butlers, och gå och titta i alla fina skyltfönster. Men nu blir det att hålla hårt i slantarna. Jag har sparat och snålat och jobbat övertid och lyckats få ihop en fin summa och så nu så försvann hälften i ett svep när hyra, deposit, mat och Ikeagrejer ska betalas, vilket ger mig smått ångest även fast jag vet att det är sånt jag visste om och som måste göras. Det är fan inte lätt och spara här nere... men jag hoppas att jag får min bonus (som jag egentligen skulle fått för två veckor sen...) och Västeråspengarna denna vecka... alltid ett sånt jävla gissel att få det Manpower har lovat.

Hoppas på att hitta några fina julklappar i Polen med. 2 veckor kvar nu!

Nu ska jag njuta av det sista lugnet innan stormen denna söndagkväll - måndag kommer vara för jävlig. Unnar mig lite goda ostbitar och lite julmust från Ikea. Fint skare vara.