Halloween

Idag är det äntligen Halloween - 31:a Oktober, mitt i veckan. Det var firande förra helgen och kommer väl bli lite firande nu i helgen med. På desken har vi godis som nån liten Halloweenalv hade lagt ut i skålar på våra deskar.

Det har varit bråda dagar med dessa blåskärmsärenden. Jag är så trött på blåskärm så det finns inte. Dessutom, stormen Sandy drog ju in över New York igår och orsakade översvämning och bränder och det märktes här på ön också, imorse blåste det och regnade och var allmänt ruggigt (vilket iofs är det konstanta tillståndet för det här landet) och jag är bara så sjukt omotiverad just nu... jag vill resa och flytta och vara med mina hundar.

Flytta får vi iallafall förhoppningsvis börja med ikväll då gamla ägarna till nya lägenheten flyttat ut, så kan vi börja ta in grejer och sen flytta in helt till helgen, eller om jag väljer och bo där från och med imorrn kanske. Vi får se.