Blue monday

Fy FAN rent ut sagt vilken morgon. I fredags skickades en uppdatering ut som fuckade upp datorerna för majoriteten av dem som fick den, och sen blev det regelrätt kaos. Blåskärmar överallt och vi matade ärende efter ärende till lokala tekniker och siffran bara steg och steg i takt med kön och de arga samtalen till oss. Resolvers hade inte en susning om vad de skulle göra. Nu på morgonen hade de kommit på en fix - som inte funkar 100% utan kan göra skiten ÄNNU värre. Och fler och fler blåskärmar ringer in... 36 i kö imorse, helt sjukt.

Nu kommer stackars tekniker ha fullt upp i flera dagar framöver, för och inte tala om alla stackars kunder som får vänta, och stackars oss på helpdesk som får ta emot all samlad ilska och frustration.

Dagar som denna förtjänar vi pizza till lunch...

image

Eller ja... den här jäveln förtjänar väl ingen på det sättet... han råkade bara vara här efter att ha nosat upp pizzadoften borta från sitt hörn.