Quite exquisite my dear sir

The Westbury Hotel levererar. Värsta fancy stället med kristallkronor överallt och en öppen brasa i bortersta delen av rummet, och vackra antika soffor, fåtöljer och bord. Afternoon Tea kostar 30 euro och då får man en kanna te, ett fat olika sandwiches (kalkon/transbärssylt, ägg/majonäs, räkor och skinka) och två varma scones med lemoncurd, clotted cream och två sorters sylt. Dessertdelen består av handgjorda små delikatesser såsom tiramisu, marsipankaka med citrusfrukt, citronmaräng och macaroons. Förhandsbokning via mail eller telefon rekommenderas om man vill hit under helgen.

Jag fick i mig allt utom macaroons och halva marsipankakan. Macaroonsen smugglade jag diskret ner i min väska - classy as fuck... men klart man vill ha dem utan att känna att de kommer upp igen efter att man svalt dem.

Har fortfarande en smått illamåendekänsla av allt socker men det var helt klart värt det. Sunday afternoon well spent!

Nöjd Borgen.

Nu är jag hemma igen och vill bara ta en lång, varm dusch, köra en välbehövlig inpackning av hår och kropp och sen mysa ner mig i sängen med en bok och kanske en pommes, eller lite popcorn. Tänker inte gå ut nåt mer idag i varje fall, burr!