Candy King

Det var ganska självklart att avskedskakan till Kaustinen skulle bli något "spektakulärt" eller åminstone utöver det vanliga - ingen liten sketen cupcake med nån halvtaskigt mönster på. Det är ju Kausti förfan, mannen, myten, legenden... och en av de mest godisgalna på IBM så jag ville gärna överdriva till max. Resultatet - min allra första giant cupcake, som krävde två omgångar chokladsmet, en burk glasyr och åtskilliga förpackningar godis, klubbor och dekorationer.

Jag trodde helt ärligt att ingen skulle äta den. Jag stod och blängde på den när jag var klar där nånstans halv tolv på kvällen och tänkte; den kommer inte gå och äta. Jag vet inte ens vart de ska börja.

Men Kaustinen levererar som vanligt. I slutet av dagen återstod bara några sorgliga smulor och en och annan flinande pumpa. Man kan alltid lita på den snubben...

Lycka till nu och tack för allt!