The Bees Knees

Har ingen lust o blogga alls faktiskt, men jag ogillar gap i bloggen. Det har varit hektiskt på jobbet so far denna vecka, jag går på två möten om dagen för kvalité och action plans som följer visiten i Västerås. Det är stenhårda nya regler från Manpower nu, järnkoll på dresscode (helst inga färger), surfförbud och intervjuer efter varje frånvaro. Vilken arbetsgivare... och så skyhöga krav och åtgärder för kvalité, minsta lilla misstag så blir det disciplinary typ...  stämningen är inte riktigt på topp kan man säga.

Tenacious D var bra, fast jag såg fram emot en låt som kom allra, allra sist, efter att de vart inropade igen. Annars var det en underhållande show, med en gigantisk, uppblåsbar snopptupp (typ) på scen som ejakulerade fjädrar när showen är slut. Där kan ni tänka er resten ;)

Mysigast var nästan innan när vi satt på ett Halloweenpyntat The Pint och lyssnade på bra musik och sippade drinkar och öl. Det är Halloweenfirande och grejer i helgen men är inte alls lika taggad som förra året, så vi får se hur det blir.

Roligare än såhär blir det inte ^^ nu ska jag sova så en orkar med allt skit imorgon med. Hoppas på relativt lugn så jag kan göra lite dokumentation.