Butterflies

Nu börjar nervositeten smyga sig på. Jag har packat och det visade sig vara en källa till ågren. Hur mycket är "ok" att ta med på en tredagars trip som inte är för nöjes kull? Jag vill ju gärna få en chans att ta med lite grejer hem. Men vill inte komma släpandes på en för stor väska heller och se ut som en amatör i resande. De andra kanske har nätta handbagage och så kommer jag med mitt rosablommiga åbäke. Men men. Ingen har visat mig en regelbok iallafall.

Vi åker 12.25 imorrn och landar i Sverige runt fyra så imorgon lär det ju inte bli nåt kundbesök iallafall. Vi ska väl ut och socialisera och äta under kvällen kan jag tro. Och kanske scouta efter ett Ica...

Jag sket i och dra till B-town och köpa klänning, jag har ju flera stycken redan, bara och ta nån av dem. Vi väntade på och mötte upp landlorden istället och skrev äntligen på kontraktet. Så har man en sak mindre att bekymra sig för.

Jag ska försöka få lite sömn nu och vara utvilad tills imorrn. Denna dag har varit kaos. Fullständigt superhektiskt och åt fanders imorse. Jag var färdig och gå av min post som escalation manager. Förbannade tjeckier och upp-och-nedvända processer. Bah!

Åt en god middag iallafall. En nätt liten paj med sötpotatis, spenat och getost. Till och med en joddlande get på förpackningen. Då kan det ju bara vara bra.