Hotshot

Shit alltså det händer grejer runt mig på jobbet nu asså. Dublin management ska åka och hälsa på kunderna i Sverige nästa vecka. Min SM-kontakt som jag pratar med dagligen sa att de hade förfrågat om jag kunde följa med, eftersom det var många där som tyckte om mig. Jag sa att jag var smickrad och att det skulle vara jättekul, men jag trodde inte de skulle approva det. En "simpel" Escalation Manager från desken liksom.

Men det gick igenom! På förmiddagen kom vår nya manager och frågade om jag var OK med att åka. I nästa ögonblick far det reseräknings requests mellan deras, min och IBM centrets chefs (i brist på bättre benämning av hans grad) mail som godkänns och sen kommer Manpower och vill veta vad min adress är så de kan fixa taxi till flygplatsen på morgonen. Tisdag-ons-tors åker vi, jag och våra 1st och 2nd line managers. Det känns inte riktigt verkligt faktiskt för jag tog det inte seriöst till en början och nu är det liksom spikat :) ska JAG åka på... "affärsresa"? Eller vad säger man?

Det ska bli skitkul iallafall! Äntligen sätta ansikten på röster och Sametime-pings. Det känns ju som jättemycket cred också att våra kunder och Service Management vill ha just mig dit. Vilken ära! :)

Allt bekostat med så jag funderar på om jag fixar att trycka i mig 10 påsar grillchips och fem kebabpizzor på tre dagar och sen låta Manpower stå för notan...