At the break of Fall

Som utlovat så var resten av helgen lugn. Vi satt och spelade brädspel och åt pizza på lördagkvällen. På söndagen var vi inne i B-town och jag köpte lite gotter som jag tänkte jag skulle skicka hem till vovvarna. Fick sån vovvelängtan nu med. Nu när hösten ännu är frisk och fin (eller ja, här nere är det ju vår/höst hela tiden känns det som) längtar jag efter långa skogspromenader och trötta, mätta vovvar som ligger och myser i soffan i skenet av stearinljus.

Jag tog även min jobbdator och satte mig återigen i gamla lägenheten och jobbade övertid. Behöver alla slantar jag kan få nu - med Polenresa + boende betalt, samt att jag bokade min Sverigeresa hem över jul idag med, plus ny deposit och första månadens hyra för nya lägenheten. Och så ska man handla julklappar mitt i allt med. Hujedamej.

Jag kommer iallafall hem på kvällen den 20:e december så nu får det banne mig inte komma nån snö de datumen så irländska flygen flippar ur och stannar på marken. Dock när jag ska hem den 30:e får det gärna vara stopp så jag blir kvar lite längre... ^^

Det var julstämning redan igår, när Adde också jobbade och tände ljus när det blev mörkt och fick ett ryck och började spela julmusik och ha sig. Fick riktig jullängtan då. Ska bli så skönt i nya lägenheten sen när vi kan pynta hur mycket vi vill och spela musik och jag som ska baka massor med - har jag tänkt, sen får vi väl se hur mycket det blir av alltihopa ;)

Saknar faktiskt den svenska hösten mycket med - här nere blir det aldrig sådär färgsprakande som hemma i de svenska skogarna. Det stannar liksom vid olika shades of green. Kan ingen skicka mig lite röda lönnlöv med posten? Gärna en tallkotte med och lite barr.