What goes around comes around

Fy alltså, det var meningen att jag bara skulle ta nån öl hos Simon och sen gå hem när de andra skulle ut, men så fanns det hemmagjord turkisk peppar shots... och det slutade med att jag gick all time low och blev karatefull och det var inte vackert. Tur att andra blev lika fulla så jag inte var ensam, men ändå. Jag spenderade hela hemvägen med att cursea mig själv och mitt dåliga alkoholomdöme under kvällen. Jag hade ju förnuft nog att inte hänga med ut sen iallafall, trots att jag ändrade mig under kvällen och Jenna o Sara hittade en outfit till mig bland Saras kläder som jag sen stolpade runt i. Det hade inte slutat bra nånstans.

Nu är klockan snart två och jag har precis vaknat så det här kommer bli en väääldigt lugn dag... jag ska fixa glass och bara ligga och kolla film. Eventuellt, om jag orkar, dra ner på stan och köpa ny bok och lite annat. Laters.