Got that week(end) feeling

Är lite sisodär lagomt pigg nu... täppt i hela vänstra näsborren, bara den med, sjukt irriterande... och fortfarande trötter. Igår tog jag min jobbdator och satte mig hos Adde och Co och pysslade med lite övertid och åt pommes. Jag försöker samla ihop några timmar att ta ut torsdagen innan jul. Jag fick ju äntligen julledigheten approvad men såg nu att flyget inte gick på fredagen, utan jag måste sluta tidigare på torsdagen istället och åka då. Jag orkar inte tjafsa mer med MP. Så får fixa det på detta sättet istället.

Vi bestämde oss också äntligen för hotell i Kraków. Hotel Alexander II som fått bra reviews på Hotels.com och ser trevligt ut, med frulle och WIFI (viktigt) och som ligger nära centrum.

Det blir nog sketamysigt detta... nu måste jag fixa lite mer kaffe och ta mig igenom dagen. I helgen blir det och ta det lugnt, får se om jag är fit nog att gå på afternoon tea. På söndag ska vi träffa ny landlord - vi fick lägenheten vi kollade på förra helgen sen!