Vojne vojne

Sicken jäkla skitmåndag alltså... först ringer det in MILJONER samtal, och alla får lätta kontoproblem och jag får - felsöka tre skärmar som inte fungerar i en docka. Utan att ens se skiten. 40 minuters svettigt krystande felsökning. Sen ska jag kolla flygen igen till Kraków och upptäcker att det helt plötsligt inte går några flyg alls på de dagar vi bestämt. WTF! Får ett smärre psykbryt och hinner förbanna Manpower till helvetet och tillbaka för att sedan (efter en diskret check av Markus) upptäcka att Ryanairs förstasida är automatinställd på Sverige istället för Kraków... så var det löst. Råkade skrämma upp Adde klockan halv nio på morgonen via Facebook också. Men nu är biljetterna bokade och klara och det är bara julledigheten jag ska kriga om nu. Mina lediga dagar är nämligen slut men jag erbjöd att ta julen i obetald semester, eftersom de redan har alla de behöver för att jobba jul så ingen idé att jag stannar och jobbar. Men detta ska ju såklart debatteras och godkännas och fan och hans moster. What´s the deal, de är ju inte riktigt så att de förlorar på det. Men men.

Appropå förlora så får jag superpisk av Amanda i Betapet med. Snyft. Och får mitt morgonkaffe halv elva. Suck.

Aja, jag har iallafall roat mig med en ny bildredigeringsapp jag laddat ner som heter Line Camera. Gjorde en testbild på min lunch för dagen. Gulligt värre.

Nu ska jag njuta av en kvarts frispel innan det är dags att ge sig in i samtalsfloden igen.

image