Off we go again

Herrejösses vad trött jag är... veckan av dålig sömn nådde sin kulm inatt när jag lade sista handen vid några cupcakes, bakade till Sara som fyllde år i måndags. Peter överraskade med ett pyrande intresse för att göra egna cupcakes så vi åkte ner till stan och till cupcakeaffären och köpte grejer. Sen fixade han sina cupcakes först, med mig som coach, och sen skulle jag göra mina. En stor Boba Fett cupcake och några små att dela med sig av. Men jag var jättetrött vid det laget så vart inte på långa vägar nöjd, det var ett jävla pill att få till ett enkelt Fett-huvud... men men de fyller väl sitt syfte med allt socker.

Innan vi bakade igår med så var jag hos Adde för att bestämma lite grejer med hans present. Jag är nämligen med på den, för det var nämligen en resa till Polen! Jag står för flygbiljetterna till Kraków, och sen var Peter med och betalade för Addes boende. Den här presenten planerade jag långt innan det blev som det blev mellan oss, och jag tänkte först skita i det och fixa nåt annat, mindre men vad fan. Jag vill ju också till Polen. Jag visste att det skulle vara en superbra present. Why not.

Har nu bestämt datum i mitten av november som jag hoppas få approvat efter att ha hört med Amanda. Flyget kommer kosta runt 100 euro för två pers efter att jag alternerat dagarna lite, och så har vi hittat ett lagom fint hotell för ungefär samma pris med. Polen itself är ju väldigt, väldigt billigt. Det blir nog skitbra detta! Har man ännu en resa att se fram emot :)