Fancy a cuppa?

Jag är helt såld på afternoon tea nu. Fan att man inte föddes till britt alltså, då hade man haft det här i blodet. Sitta och sippa te ur porslinskoppar med liljor på och tugga på små dainty sandwiches och gulliga, puffiga bakverk. Perfekt för regniga dagar som dessa (konstant sen måndags morse...).

Markus är lika såld som jag så funderar på och leta reda på diverse Afternoon Tea-ställen i Dublin och göra det en vana att besöka dem åtminstone en gång i månaden. Vi har The Westbury Hotel vid Grafton Street som erbjuder värsta fancy tepartyt för 30 euro stycket,  36 euro om du vill få champagne till (!). Kostar det så smakar det men så får man sitta i ett galleri till ett femstjärnigt hotell och vara omringad av konstvärk värda 1 miljon euro. Fint ska det vara. Haka på vetja.

Annars är det som sagt väldigt, väldigt regnigt... i tre dagar nu. Har hört två versioner; antingen ska det sluta i eftermiddag och vara uppehåll till helgen, och sen återkomma nästa vecka. Eller så ska det regna konstant i 2 veckor. Måtte älska hösten i det här landet. Förra året gick jag i klänning i oktober liksom.