A hard work work

Sitter på jobbet för tillfället och gör övertid, kvalitétsarbete. Lyssnar på inspelade samtal och bedömer dem. Har gjort de korta, har börjat lyssna på de långa nu. Ska bedöma ärenden också men har tagit en liten paus nu för att jag blir så trött av att göra dem... det är lite enformligt.

Lyssnade precis på en agent som fick en tjomme från Finspång av alla ställen :D jösses vad östgöte han var! Jag fick Peter (som håller mig sällskap här i övertidszonen) att lyssna också och han kände direkt igen dialekten och sa till och med att den var härlig - dock att jag inte pratar riktigt SÅ brett. Gudskelov nästan. Jag blev jublaglad över att höra dialekten men den är fortfarande inte fin, vad Peter än säger ;)

Jag har roat mig med att fota detaljer från min arbetsplats här som jag tänkte göra ett inlägg av, för och komma ihåg sen.

Eskaleringshunden, som ursprungligen kommer från Jesper och som jag i princip tjatade till mig att få ha kvar hos mig :) Armbandet fick jag av Amanda för hundra år sedan typ.

Certifikat som jag fått för att jag inte haft någon frånvaro på upp till 9 månader. Sen blev jag dyngsjuk och kunde inte ta mig till läkaren som bara är här två dagar i veckan, så fick ingen lapp och kunde således inte logga mig sjuk. Sådant är systemet här... så de här certifikaten är för mig bevis på hur dum jag är som släpat mig till jobbet sjuk och eländig men med brinnande arbetsmoral ^^

Dagens ranson av koffein. Jag fuskade lite och drack en cola idag efter en glupande törst efter kolsyra. Och lilla Hello Kitty som vaktar tangentbordet till avayan (där vi kan se inkommande samtal och vad alla agenter gör på linan).

Cola och Kitty till höger - headset, snodd och lip balm till vänster. Jag brukar ha ganska mycket pryttlar på min desk om dagarna :)

Lite snett bakom mig finns min väska, min badge (som jag systematiskt använder så lite som möjligt runt halsen, jag bär den i handen vartän jag ska, till vakternas stora förtret) och min bra-att-ha-låda som är full med servetter, plastbestick, huvudvärkstabletter, socker och salt och massa annat smått och gott. Många från desken kommer regelbundet och ber om en sked, tablett eller något annat de vet att jag brukar ha däri. Och mitt USB minne - slampigaste minnet på hela IBM, det har varit i mångas datorer, gud vet allt skit jag har på det nu...

Väktaren av mina två skärmar såklart!

Min fina SME skylt som ständigt hänger på sniskan.

Sen var jag tvungen att sträcka på benen och gå bort till Peter och dokumentera hans lite, bara för att det ser så roligt ut ;)

Här hamnar nämligen de gosedjur han vinner och behåller. Ser ut som en halv leksaksaffär. Plus korten från oss, och hans precious boll som gav mig en gratis middag om ni minns? ^^

"Huh?"

Och Peter själv i egen hög person får representera avslutet på denna bildserie!