A small token

Brrr jösses vad kallt det är nu. Samma låga grader som i Edinburgh men skillnaden är att här skiner inte solen... det har ösregnat hela dagen och gör det fortfarande. Känner att det är dags att köpa vantar och mössa med. Och gummistövlar. Inga andra skor går säkra en sån här dag.

Har duschat skållhett och klätt mig superbekvämt och ska dra uppför backen till Adde och Co och äta lite kebab och lämna min present. Han fyllde ju år i lördags och jag får fira i efterskott nu eftersom jag var upptagen med att äta supergoda pizzan.

Det ligger en riktigt rolig present häri, jag är nog mer exalterad över att ge den än vad han är över och få ^^ Men så har jag skruvat upp förväntningarna en hel del för mycket kanske.

Ska lämna lite roliga kort också som jag köpte åt Andreas. Nu blir det och bege sig ut i skiten igen, urk på burk...