Animalistic

Återigen lite vila o väntan på Jonas o Helene innan vi fortsätter kvällen o jakten på middag. Helt slut efter allt promenerade. Vi tog bussen till zoo o allt låg ju fasen på ett halvt berg så vi har gått i uppförsbacke halva dan. Känner redan träningsvärk i vaderna.

image

image

image

image

Det var inte så stort och med så mycket djur, lite bortskämd med Dublins zoo. Mycket fokus var det på pandorna de hade, men man fick boka biljetter till dem o nästa visning var inte förrän mycket senare på eftermiddagen så vi skippade det.

Godaste glassen från en glassautomat: karamelliserade pecannötter och lönnsirapsmak. Nya favoriten.

image

Här är min nya vinterkappa med :) från H&M, älskar den, så mysig o snygg även fast jag kommer vara paniskt rädd för att skita ner den.

image

Jag vet att det ser varmt ut men det är bara några ynka grader.

Jag har också övergett mina flats till slut med och knallar runt i dessa  ankelboots från Primark. Ja jag vet men har inte sett dem på Penneys än. Orka gå i platta skor hela tiden...

image

Nu ska jag hoppa in i en dusch, shotta lite rosa mix och jobba upp en hunger efter riktig mat. Vi har bara ätit sött idag. Nu vill jag ha kött!

image