Aching feet, aching heart.

Det är en massa strul med Wordpress, se om jag får upp inlägg via appen istället. Är helt slut, underbart att få hoppa i säng efter att ha varit på språng sen klockan fyra imorse.

Efter vilan gick vi till området runt St Giles' Cathedral o skulle ta lite o dricka men vi blev utkörda på första stället. Lr rättare sagt, Helene blev det. De har blitt hårdare på att legga folk och blängde på oss redan när vi kom in. När vi skulle beställa krävde de genast ID. Jag o Markus var sade med våra svenska körkort men eftersom Norge inte är med i EU så dög inte Helenes norska körkort. Det måste vara ett ID som hade bokstäverna EU nånstans, eller vad fasen det var. Pass gick bra trots att det inte gör Norge mer med i EU än Helenes kort... Men men. Kortet visade tydligt att hon är född 86 men det dög inte heller. Hon fick inte ens vistas i lokalen så vi fick gå ut. Vilket bullshit? Hur fasen ska de nånsin servera norrmän?

Spiris skulle käka med laget som han spelar med imorrn så vi gick på egna matäventyr. Kaffelikör med Kahlua till o börja med.

image

Killen som serverade mig var så söt. De hade slut på grädde så han erbjöd sig att skumma mjölk så jag skulle "få lite fluff".

image

image

Slutty pumpkin!

image

Vi gick sen in på en italiensk restaurang för en "lätt middag". Slutade med att vi lönade pizza o påstå o efterträtt. Otroligt god mat o mysig atmosfär.

Troligtvis en av de godaste pizzor jag nånsin ätit. Fick ta kort på beskrivningen för o minnas allt som var på den. Möe ost ofc.

image

image

Och så delade vi på en av deras fancy efterrätter. Cookie dough lava cake. Smält choklad i mitten. Himmelriket.

image

Nu måste jag verkligen sova, ögonen går i kors... Frukost halv nio imorrn bitti. Lycka till med o komma upp.

image