Scotland yet again

Klantig som jag alltid måste vara så glömde jag ta med mig adapter... Hittar jag ingen i nån affär kan jag ju glömma och kunna ladda telefon eller få datorn att funka :( så himla typiskt.

Men men, det är iallafall väldigt skönt att vara tillbaka i Skottland igen. Höra dialekten, se alla kiltar och höra säckpipor spela. De är verkligen överallt här! Men Edinburgh är ju mer turiststad än Aberdeen som jag är van vid.

Jag har redan köpt det jag föresatt mig för o köpa: ett par skor (bästa, från en kombinerad fabrik/affär som sålde tartanmönstrade grejer) en vinterkappa och en lång, tjock tröja. Det är förvånansvärt kallt här trots att solen skiner. Skottarna går utan jacka, man skulle tro att vi från Irlands klimat skulle ha samma temperatur i oss. Icke.

Bilder från dagen!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Trots flera kaffe under dagen är tröttheten kvar så vi är på hotellet nu och ska vila lite innan vi ger oss ut ikväll igen. Med magen full av kyckling och skinkpaj bör jag däcka ganska hårt. Har dock lite drinkmix att shotta upp mig med sen ;) håll tummarna för att jag hittar adapter sen!

image